Dresinky

Zásadním komponentem při přípravě salátu je zálivka nebo dresink, který salát výborně ochutí a v každém receptu ho připravuji jako první. Věnuji mu stejnou důležitost jako například přípravě masa nebo zeleniny. Dresinky nejsou komplikované na postupy a není potřeba u nich vysvětlovat složité procesy při přípravě a proto nejvíce inspirace naleznete...

Tento pikantní, sladko-kyselý dresink s mangem je skvělý na mexické tacos, do salátu s grilovaným nebo smaženým kuřetem, na rýžové bowls, či jako dip k letnímu grilování. Připravte si větší množství a dresink můžete používat celý týden.

Sladce rajčatový a jemně pikantní dresink je skvělý na mexické tacos, bramborové či rýžové bowls, tortily, burgery nebo sendviče, či jako dip ke grilovanému masu. Připravte si větší množství a dresink můžete používat celý týden.

Tento pikantní a krémový dresink je ideální na burgery, tortily, tacos, či jako dip ke grilovanému masu. Připravte si větší množství a dresink můžete používat celý týden.

Bylinkami nabitý, svěží dresink je skvělý na saláty s pečenou zeleninou, tortily, či jako dip ke grilovanému masu. Připravte si větší množství a dresink můžete používat celý týden.

Tento jemně pikantní a krémový dresink je ideální na saláty, tortily, či jako dip ke grilovanému masu. Připravte si větší množství a dresink můžete používat celý týden.